OM LINNEA

Jag är en utbildad grafisk formgivare bosatt i Leksand, Dalarna. Jag tog min examen augusti 2018 från Högskolan dalarna. 

För nuvarande är jag heltidsanställd på Clas Ohlson som Online Merchandiser, detta innebär att jag arbetar med uppdateringar och underhåll av vår hemsida i Sverige, Norge och Finland. 

Det dagliga arbetet på Clas Ohlson innebär projektledning, webbutveckling, bildbehandling samt planering och genomförande av projekt. 

Jag har också studerat ett år webbutveckling via Mittuniversitetet i Sundsvall där jag djupgående studerade HTML, CSS, JavaScript, PHP, Databaser samt JavaScriptbaserade ramverk så som Vue. 

Mina största yrkesmässiga intressen är webbutveckling och digital media. Min utbildning i grafisk design som till grunden är väldigt bred gav mig mersmak för webbutveckling och idag är det det jag känner att jag vill arbeta med och brinner allra mest för. Därför valde jag också att komplettera min kompetens med mer webbutveckling. 

Privat är jag en väldigt lekfull person som tycker om att vara ute i naturen och att spela spel i alla dess former. Jag trivs allra bäst i sällskap av nära vänner spelandes olika avancerade brädspel med tjocka regelböcker. Jag älskar att vara ute i skog och natur och tar därför ofta långa skogspromenader, cyklar MTB samt åker slalom. Det finns inget som går upp emot att dra in ett djupt andetag frisk luft. 

Sedan barnsben har ett stort intresse för teknik funnits och att bli kallad för nörd är inget jag tar som en förolämpning, utan det är jag stolt över att vara. 

Datorspel jag uppskattar är Hearthstone, World of Warcraft samt The Sims. På konsol är favoriten helt överlägset The Last of us samt Zelda: breath of the wild.

 

Favoriten i brädspel för tillfället är Gloomhaven, Sushi Go samt Settlers of Catan.

© 2019 Linnea Isebrink