OM LINNEA

Jag är en utbildad grafisk formgivare bosatt i Leksand, Dalarna. Och jag tog min examen hösten 2018 från Högskolan dalarna. 

För nuvarande studerar jag webbutveckling på distans via Mittuniversitetet i Sundsvall. 

Mina största yrkesmässiga intressen är webbutveckling och digital media. Utbildningen som till grunden är väldigt bred gav mig mersmak för webbutveckling och idag är det det jag känner att jag vill arbeta med och brinner allra mest för. 

Privat är jag en väldigt lekfull person som tycker om att vara ute i naturen och att spela spel i alla dess former. Jag trivs allra bäst i sällskap av nära vänner spelandes olika avancerade brädspel med tjocka regelböcker. Jag älskar att vara ute i skog och natur och tar därför ofta långa skogspromenader, cyklar MTB samt åker slalom. Det finns inget som går upp emot att dra in ett djupt andetag frisk luft. 

Sedan barnsben har ett stort intresse för teknik funnits och att bli kallad för nörd är inget jag tar som en förolämpning, utan det är jag stolt över att vara. 

Datorspel jag uppskattar är Starcraft 2, World of Warcraft, The sims, Fortnite och Age of Empires. På konsol är favoriten helt överlägset The Last of us samt Zelda: breath of the wild.

 

Favoriten i brädspel för tillfället är Robinson Crusoe och Gloomhaven. 

© 2019 Linnea Isebrink